Українська асоціація девелоперів передала військовим будівельну техніку вартістю понад 20 мільйонів гривень
March 14, 2024
Новини асоціації

Українська асоціація девелоперів передала військовим будівельну техніку вартістю понад 20 мільйонів гривень

Українська асоціація девелоперів робить свій внесок у підтримку Збройних Сил України, надаючи суттєву допомогу в зміцненні обороноздатності країни. Асоціація передала інженерній військовій частині будівельне обладнання, а саме 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани, для використання в зведенні фортифікаційних споруд.

Ця ініціатива стала можливою завдяки міцній координації та фінансовому внеску з боку членів асоціації — лідерів будівельної індустрії, які об'єднали свої зусилля для допомоги військовим. Вартість переданої техніки перевищила 20 мільйонів гривень.

Ця ініціатива була започаткована у відповідь на створення Міністерством цифрової трансформації та Міністерством оборони спільної робочої групи наприкінці листопада з метою розвитку новітніх підходів до будівництва оборонних споруд.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров акцентував на створенні волонтерської бізнес-спільноти під егідою цієї робочої групи, готової до швидкого надання меценатської підтримки у реалізації проектів фортифікаційного будівництва на критично важливих напрямках.

Українська асоціація девелоперів, виявила бажання допомогти у цій справі, швидко мобілізувавши ресурси для придбання необхідної техніки.

«На цьому ми зупинятись не будемо, співпраця з армією продовжуватиметься й надалі, оскільки від стійкостінаших захисників залежить не лише майбутнє українського бізнесу, а й майбутнє України в цілому», - зазначила уповноважений представник Асоціації у Міжвідомчій робочій групі з будівництва фортифікаційних споруд Владислава Молчанова.

Голова Української асоціації девелоперів, Євгеній Фаворов, особисто координував збір коштів та придбання обладнання, демонструючи високий рівень відповідальності та відданості справі захисту України. Цей жест від асоціації та її членів став яскравим прикладом солідарності та єдності бізнесу в часи випробувань.

Ми, Українська асоціація девелоперів, глибоко переконані в необхідності солідарності та співпраці у такий критичний час. Наша ініціатива є виразом відданості та підтримки наших Збройних Сил, а також віри в непохитність та міцність України.

Схожі новини