Дайджест новин Української асоціації девелоперів
October 21, 2024
Новини членів

Дайджест новин Української асоціації девелоперів

Представляємо дайджест новин Української асоціації девелоперів. В ньому ми коротко і без «води» розповідаємо про найголовніші події в житті членів UA Developers, а також ділимося цікавими матеріалами від членів асоціації.

Новини членів асоціації:

Найпродуктивніші девелопери країни

Компанія «Інтергал-Буд» і Корпорація Нерухомості РІЕЛ, члени Української асоціації девелоперів, очолили рейтинг будівельних компаній України за кількістю зданих квартир з 2023 року. Крім того, до топ-10 від ЛУН та Forbes увійшли ще три члени UA Developers – Stolitsa Group, IB Alliance та KAN Development.

Міжнародне визнання ENSO

Компанія ENSO, також член Української асоціації девелоперів, отримала нагороду одного з найавторитетніших конкурсів в сфері нерухомості European Property Awards 2024-2025. Міжнародне журі відзначило київський житловий комплекс DIADANS в категорії Residential High Rise Development, присвяченій найкращим висотним проєктам світу.

єОселя за новими правилами

Керівники Корпорації Нерухомості РІЕЛ та Асоціації західноукраїнських забудовників, членів UA Developers, розповіли про оновлені правила державної програми іпотечного кредитування єОселя. Про те, що змінилось, хто може отримати житло та кому відмовляють банки, Ростислав Мельник та Юрій Мартинюк поговорили в ефірі Першого Західного.

Історія успіху РІЕЛ

Також генеральний директор РІЕЛ Ростислав Мельник розповів, як збудував одну з найбільших девелоперських компаній України. Про непростий шлях у бізнесі та подолання викликів він поговорив з Олександром Лахтіоновим.

«Інтергал-Буд» задає тренди

Члена Української асоціації девелоперів «Інтергал-Буд» відзначено премією Banker Awards 2024. Редакція видання Banker присудила компанії перемогу в номінації «Трендсеттер ринку нерухомості».

Економіка та ринок нерухомості:

Ціни ростуть

У вересні середня ціна квадратного метра в українських новобудовах зросла на 1-6% залежно від регіону. За даними маркетплейсу нерухомості DIM.RIA, за останній рік найбільше здорожчала первинна нерухомість у Кіровоградській, Волинській та Івано-Франківській областях.

Схожі новини