Дайджест новин Української асоціації девелоперів
September 20, 2024
Новини членів

Дайджест новин Української асоціації девелоперів

Представляємо дайджест новин Української асоціації девелоперів. В ньому ми коротко і без «води» розповідаємо про найголовніші події в житті членів UA Developers, а також ділимося цікавими матеріалами від членів асоціації.

Новини членів асоціації:

Введення в експлуатацію другої черги ЖК «Шенген» від РІЕЛ

Корпорація нерухомості РІЕЛ, член Української асоціації девелоперів, повідомила про отримання поштової адреси будинками №6, №8 і №10 львівського ЖК «Шенген». Раніше всі три будинки отримали сертифікати від ДІАМ: тепер в експлуатацію введена вся друга черга житлового комплексу. Крім того, сертифікат готовності також отримав паркінг №2 в київському проєкті девелопера – ЖК Ok'Land.

Повне введення в експлуатацію ЖК «Варшавський 2» від Stolitsa Group

Член UA Developers Stolitsa Group також поділився новинами здачі своїх об’єктів. Сертифікати готовності до експлуатації отримали будинки 11.1, 11.2 та 11.3 київського ЖК «Варшавський 2». Таким чином, житловий комплекс повністю введено в експлуатацію.

«Інтергал-Буд» про українську нерухомість

Анна Лаєвська, комерційна директорка «Інтергал-Буд», також члена Української асоціації девелоперів, розповіла в інтерв’ю Cергію Панченку про розвиток ринку девелопменту та те, на що очікувати українцям, які планують придбати житло найближчим часом. Чому зараз вигідніше купувати нерухомість в Україні, ніж у країнах ЄС, вона також розповіла NV.

Perfect Group про цифровізацію державних сервісів

Олексій Коваль, керівник проєктів члена UA Developers Perfect Group, розібрав світовий досвід діджиталізації державних сервісів у сфері нерухомості. Про позитивний фінансовий ефект державної цифрової трансформації він розповів в колонці для LIGA.net.

Розбір трендів і прогнози від ENSO

Раміль Мехтієв, CEO компанії ENSO, також члена Української асоціації девелоперів, в блозі на LIGA.net розібрав тренди, які формують нову реальність нерухомості в Україні, а також проаналізував майбутні перспективи ринку.

Схожі новини