Члени UA Developers очолили рейтинги найактивніших девелоперів Києва та Львова
May 16, 2024
Новини членів

Члени UA Developers очолили рейтинги найактивніших девелоперів Києва та Львова

Stolitsa Group, IB Alliance та Інтергал-Буд, які є членами Української асоціації девелоперів, ввели в експлуатацію найбільше квадратних метрів житла в Києві. Такі результати рейтингу ЛУН та NV, які дослідили активність столичних девелоперів з 24 лютого 2022 року по 31 грудня 2023 року.

Stolitsa Group, яка очолила топ найактивніших, за цей час ввела в експлуатацію понад 411 тисяч квадратних метрів житлової нерухомості. Компанія IB Alliance посіла другу сходинку з майже 224 тисячами метрів житла, а замикає трійку лідерів Інтергал-Буд – на її рахунку більше 214 тисяч метрів.

Загалом в першій десятці рейтингу опинилися одразу сім членів Української асоціації девелоперів. Окрім трьох лідерів це також KAN Development, Корпорація Нерухомості РІЕЛ, Perfect Group і bUd Development. Сукупно члени UA Developers з топ-10 за досліджуваний період ввели в експлуатацію понад 1,3 млн квадратних метрів житла, збудувавши більше 15 тисяч нових квартир.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ також очолила аналогічний рейтинг найактивніших девелоперів Львова. За перші два роки повномасштабного вторгнення вона здала понад 172 тисячі квадратних метрів житлової нерухомості на майже 1,5 тисячі квартир.

Нагадаємо, що за показником введеного в експлуатацію житла в 2023 році всі члени UA Developers обіймають 93% ринку нерухомості Києва та 26% ринку України.

Схожі новини