Члени UA Developers очолили рейтинг девелоперів України за кількістю зданих квартир
October 18, 2024
Новини членів

Члени UA Developers очолили рейтинг девелоперів України за кількістю зданих квартир

Компанія «Інтергал-Буд» і Корпорація Нерухомості РІЕЛ, які є членами Української асоціації девелоперів, з 2023 року ввели в експлуатацію найбільше квартир серед усіх українських забудовників. Такі результати спільного рейтингу ЛУН та Forbes, в якому визначали 10 найпродуктивніших девелоперів за показниками здачі житла.

«Інтергал-Буд», яка очолила топ, з початку минулого року ввела в експлуатацію 3813 квартир в 11 ЖК у Києві, Львові, Чернівцях та Житомирі. За підрахунками ЛУН, 80% зданого девелопером житла припадає на столицю.

Другу сходинку посіла Корпорація Нерухомості РІЕЛ із 3209 квартирами у 8 житлових комплексах. 55% квартир здали в Києві, 45% - у Львові.

У топ-5 найрезультативніших девелоперів також увійшла Stolitsa Group, член UA Developers, яка продовжує впевнено утримувати лідерство в Києві. Свій статус вона підтвердила 3112 зданими квартирами в ЖК «Варшавський-2» і «Варшавський-3».

А в загальну десятку рейтингу потрапили ще два члени Української асоціації девелоперів. Обидві компанії ввели в експлуатацію житло в столиці: це IB Alliance із 2206 квартирами та KAN Development із 1457 квартирами.

Нагадаємо, що за показником введеного в експлуатацію житла в 2023 році всі члени Української асоціації девелоперів обіймають 93% ринку нерухомості Києва та 26% ринку України.

Схожі новини